Harta site-ului
Ajutor
Echitate digitală cu YMCA Moldova
Echitate digitală cu YMCA Moldova

AO "Alianța Națională YMCA Moldova”, președinte dl Dumitru Roibu, contribuie la dezvoltarea digitală a copiilor și tinerilor.
De acest fapt s-au convins și elevii din Liceul Teoretic Doroţcaia, r. Dubăsari. La început de an am primit un cadou grandios de la YMCA - 20 laptopuri de care vor beneficia în cadrul lecțiilor și activităților școlare elevii și tinerii din comunitate. Identificarea noului partener a fost posibilă datorită parteneriatului cu AO ,,INDIGO” președinte dl Sergiu Grigoriev care s-a oferit și să le ridice de la Chișinău.
Aceste laptopuri au o căsuță mobilă confecționată de către antreprenorul dl Alexandru Memei, cu ajutorul căreia sunt transportate de la clasă la clasă. Banii pentru acest dulap mobil au fost oferiți de către instituție și absolvenții promoției de 50 ani ai Liceului Teoretic Doroțcaia. Liceul Teoretic Doroţcaia are un Centru Digital Educațional mobil.
"Centre Digitale Educaționale în Republica Moldova" este un proiect implementat de YMCA, susținut de HP Inc, cu scopul de a accelera echitatea digitală în rândul tinerilor şi a comunităților marginalizate.
Aducem sincere mulțumiri YMCA Moldova, Fundației HP și tuturor partenerilor care ne-au susținut în crearea acestui centru!

 Viorica BACIOI, Director, Liceul Teoretic Doroţcaia

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Echitate digitală cu YMCA Moldova - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta